051 251 972 • fax: 051 503 201 • mob: 091 30 47 409 • Sv. Kuzam 19 o.k.commerce@ri.t-com.hr

O nama

O.K. COMMERCE d.o.o. Rijeka je društvo s ograničenom odgovornošću, osnovano 1993. godine za obavljanje trgovine na veliko i malo, usluga i zastupanja.

1996.godine otvaramo trgovinu UNIVERZAL na Sv. Kuzmu 19 gdje se i danas nalazi.

Mi smo obiteljska firma i naša prednost u odnosu na trgovačke centre je to što smo mali, ali veliki (u svom prodajnom programu imamo preko 9000 artikala uz tendenciju širenja asortimana). Stručno osoblje koje je spremno odgovoriti na sve upite i zahtjeve. Ukoliko nešto nemamo na lageru u najkraćem mogućem roku to dobavimo, a cijenama se trudimo biti povoljniji u odnosu na konkurenciju.

Osnovna djelatnost poduzeća je maloprodaja i veleprodaja željezarijske robe, boja i lakova, a asortiman je podijeljen po grupama: vijčana roba, proizvodi od žice, čavli, alati ručni i električni, silikoni i ljepila, boje i lakovi, kućne potrepštine, kvake, brave i cilindri, elektromaterijal, elektrode, akumulatori, radna i zaštitna odjeća i obuća itd.

U asortimanu robe koju nudimo našim kupcima i poslovnim partnerima nalaze se proizvodi renomiranih proizvođača kao što su: Makita, Titan, Topla, Bifix, Dassy, Hempel, Wiha, Žeće, Unior, Sitolor, Helios, TEM, Gunsan, Tracon, TKK, Tamobur, Sixton i mnogi drugi.